Partner in Business
Partner in Business

Contact

Uitvinding vermarkten: zelf ondernemen of uitlicenseren?

Als u een uitvinding heeft gedaan die u wilt uitlicenseren aan een geïnteresseerde marktpartij (zie: onze werkwijze), dan kunt u via het formulier op de website van Progest (www.progest.nl) een aanvraag indienen om uw vinding vrijblijvend door Progest te laten beoordelen.

In het geval U zelf uw vinding wilt gaan vermarkten of hier al mee bezig bent en hulp nodig heeft, dan verzoek ik U om contact met mij (Wilbert Smits van Oyen) op te nemen via onderstaand telefoonnummer of email.

Ik stel het zeer op prijs als U mij zoveel mogelijk informatie stuurt over uw vinding. Uiteraard zal ik deze informatie met de grootst mogelijke discretie behandelen. Ik kan vooraf een geheimhoudingsverklaring toesturen, mits U mij uw adresgegevens toestuurt, inclusief een korte typering van uw vinding, welke ik op zal nemen in de geheimhoudings-verklaring. Aan de hand van de verstrekte informatie zal ik geheel vrijblijvend en kosteloos uw vinding beoordelen. Indien ik voldoende mogelijkheden zie om uw vinding tot een succes te maken, nodig ik U uit voor een oriënterend gesprek om te bespreken wat ik voor U kan betekenen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een brandende vraag, bijvoorbeeld als u een goed idee heeft en niet weet hoe nu verder te gaan. Raadpleeg eerst de checklist om vast te stellen wat voor U relevant is.


Partner in Business B.V.
De van der Schuerenlaan 4
5261 GB  Vught

ir. Wilbert Smits van Oyen MBA
Licensing Agent / Business Developer / Informal Investor

Tel: 073#6895989 (alleen tijdens kantooruren; ma-vr: 9:00-18:00)
E-mail: wsvo@partner-in-business.nl

WSvO View Wilbert Smits van Oyen's profile on LinkedIn
Onze diensten
Onze werkwijze
Uw voordeel
Checklist
Product- Sectorvoorkeur
Opmerkelijke uitspraken
Bedrijfspresentatie
Partnerships
Contact