Partner in Business
Partner in Business

Partnerships

In de maakindustrie treffen we regelmatig situaties waar het bedrijven onvoldoende lukt om innovaties goed te vermarkten. Innovaties blijven op de plank blijven liggen of zijn reeds geïntroduceerd, maar de verkoopresultaten blijven achter bij de verwachtingen. Wij bieden hulp en kunnen op ieder moment van het traject instappen. Ook een bijdrage op deeltrajecten is mogelijk. Belangrijk is dat we onze kennis, ervaring en ons netwerk complementair maken aan hetgeen de situatie bij de opdrachtgever vraagt. Uiteindelijk gaat het maar om een ding: het succesvol naar de markt brengen van het nieuwe product. Daar ligt onze kracht.Fresh Air Solutions B.V.


Partner in Business is in 2010 gestart met het op de markt brengen van een CO2 indicator: www.co2indicator.nl

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat bij voldoende ventilatie de productiviteit en het leervermogen toeneemt. Het vermindert ook het risico op (tijdelijke) ziekteverschijnselen.

Door de concentratie CO2 te meten heb je een goede indicator van de luchtkwaliteit en weet je wanneer frisse buitenlucht moet worden aangevoerd om een acceptabel binnenklimaat te creëren. De ventilatie kan dan worden afgestemd op de behoefte van dat moment. 

Volgens de inspectie mag de concentratie CO2 niet boven 1.000 ppm (parts per million) uitkomen. Bij een concentratie hoger dan 1.000 ppm wordt de lucht als onfris aangeduid.  In klaslokalen komen CO2 concentraties voor van boven de 3.000 ppm. SenterNovem vermeld in haar rapport 'Wat u wilt weten over Frisse Scholen' dat bij 80% van de scholen regelmatig CO2 concentraties van boven 1.200 ppm voorkomen.

co2 meter flyer CO2 meter

 

SenseAir


De eSENSE™ FAI (Fresh Air Indicator) is speciaal ontwikkeld om een zo optimaal mogelijke prijs/kwaliteit verhouding te realiseren. Het is een betaalbare CO2 indicator met een hoogwaardige sensor om het binnenklimaat in klaslokalen, kantoren en woningen nauwkeurig en betrouwbaar te kunnen meten. Er zit niet meer op dan nodig: drie kleuren leds (groen, geel, rood) en een display waarop je exact de concentratie CO2 kunt aflezen. Het is een kwestie van ophangen en stekker in het stopcontact. Je hoeft niets in te stellen, sterker nog, je kunt als gebruiker niets instellen en kunt dus ook niets ontregelen! 

Sinds 1 januari 2010 heeft Partner in Business de exclusieve verkooprechten om de eSENSE™ FAI in de Benelux op de markt te brengen. De producent, SenseAir®uit Zweden, is toonaangevend en 's werelds grootste speler op het gebied van ontwikkeling en productie van 'low cost' infrarood gas sensortechnologie. Frisse lucht' is niet hetzelfde als 'Schone lucht'! Gezonde lucht is fris én schoon!

Men spreekt over frisse lucht als het CO2-gehalte onder 1.000 ppm ligt. Schone lucht betekent dat de lucht vrij is van (schadelijke) deeltjes, zoals fijnstof, bacteriën, pollen, rook, etc. Frisse lucht is niet per definitie schoon, en schone lucht is niet per definitie fris! De buitenluchtkwaliteit bepaalt mede hoe schoon de lucht binnen is. Als u in een gebied zit waar de buitenluchtkwaliteit te wensen over laat, is het verstandig om naast de CO2 concentratie ook de fijnstofconcentratie te monitoren. Soms is het beter om de ramen gesloten te houden.. of is het aan te raden om een luchtreiniger te plaatsen.

Fijnstof is een vorm van luchtvervuiling en schadelijk voor de gezondheid. Fijnstof bestaat uit in de lucht zwevende deeltjes die kleiner zijn dan 10 micrometer (=1 honderdste millimeter). Fijnstof bestaat uit deeltjes van verschillende grootte, herkomst en chemische samenstelling.

Dylos fijnstofmeter

Sinds juli 2011 zijn wij exclusief distributeur van het Amerikaanse bedrijf Dylos Corporation voor de Benelux en richten wij ons op de verkoop van hun betaalbare fijnstofmeters via onze website: www.fijnstofmeter.com.
Onze diensten
Onze werkwijze
Uw voordeel
Checklist
Product- Sectorvoorkeur
Opmerkelijke uitspraken
Bedrijfspresentatie
Partnerships
Contact