Partner in Business
Partner in Business

Uw voordeel

De weg van idee naar markt is helaas geen geasfalteerde snelweg met duidelijke bewegwijzering; de praktijk wijst uit dat het een onverharde weg is met vele obstakels en hindernissen. De informatie die op internet voorhanden is, is een ware jungle. Er zijn veel marktpartijen die hun diensten aanbieden voor diverse stappen in het ‘Idee-naar-Markt’ proces en facturen op basis van een stevig uurtarief. Het nadeel van deze bedrijven is dat hun diensten zich richten op slechts een enkele stap in het 'Idee-naar-markt' proces en op uw portemonnaie!
 
Het hele 'Idee-naar-markt' proces is als een ketting, een aaneenschakeling van schakels. Het uiteindelijke commerciële succes wordt bepaald door de zwakste schakel en daarom is het belangrijk dat alle stappen optimaal worden uitgevoerd en op elkaar zijn afgestemd.

'Partner in Business' opereert op basis van partnership en deelt uw belangen voor het beste eindresultaat van het 'Idee-naar-Markt' proces. Alles moet in het teken staan van geen onnodige uitgaven en maximale toekomstige verdiensten. Dit is ook voor ons belangrijk, aangezien wij met elkaar een percentage afspreken over toekomstige inkomsten, als vergoeding voor onze inspanning en verleende diensten. 

Wij hebben baat bij een gedegen marktonderzoek om er zeker van te zijn dat er voldoende potentiële klanten zijn en de uitvinding beantwoordt aan de behoeften van de beoogde klanten. Wij willen er zeker van zijn dat een idee levensvatbaar is, voordat we erin gaan investeren. Productbescherming is belangrijk, maar een octrooi is niet altijd de beste keus. Wij hebben er baat bij dat een nieuwheidonderzoek goed wordt uitgevoerd om er niet later achter te komen dat een octrooi waardeloos blijkt te zijn, omdat de uitvinding niet nieuw was op het moment van de octrooiaanvrage.

Kortom, wij zijn u behulpzaam bij elke stap in het proces van 'Idee' naar 'Markt'. U kunt onder de buttons in de bovenstaande blauwe balk meer informatie vinden over de individuele stappen.

Iedereen heeft zijn sterke en minder sterke punten. U bent wellicht briljant als het gaat om techniek en het uitvinden van nieuwe producten. Onze kracht ligt op het commerciële vlak, in het bij elkaar brengen van product en klant. Samen vormen wij de perfecte combinatie om uw uitvinding succesvol op de markt te brengen!

Onze diensten
Onze werkwijze
Uw voordeel
Checklist
Product- Sectorvoorkeur
Opmerkelijke uitspraken
Bedrijfspresentatie
Partnerships
Contact